Wanneer je naar je keuken kijkt of rondkijkt in je huis is het altijd prettig om mooie en leuke dingen te zien die je kan gebruiken en waarvan je kan genieten. Een daarvan is het hebben van hoogwaardige kwaliteitspullen vooral in de keuken maar ook voor de rest van het huis. Voor deze producten ben je terecht bij Eva Solo.

Niet slechts keukenspullen maar een merk

Wanneer je praat over Eva Solo dan heb je het over een fabrikant van keukenproducten, woonaccessoires en benodigdheden voor in de tuin. Ze zijn gevestigd in Denemarken in Copenhagen. Hun focus is sterk gelegd op kwaliteit, functionaliteit en design. Het is een goede combinatie van het kiezen van de juiste materialen, van functionaliteit en esthetiek. Als eindresultaat produceren ze dan verschillende soorten accessoires en gereedschappen welke je met plezier kan gebruiken en waar je met plezier aan hebt. Sinds 1913 is dat een filosofie waar Eva Solo helemaal achter staat.

Koffie van Eva Solo

Ben je toe aan een lekker kopje koffie dan zal je zeker slagen met de koffiecollectie van Eva Solo. Bij Eva Solo vind je een uitgebreide collectie aan koffiemokken, kopjes, latte macchiato bekers en espressokopjes. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig porselein. Wees niet bang dat ze gaan vallen wanneer je ze vastpakt. Vanwege de siliconen ring in verschillende kleuren kan je ze veilig vastpakken. Bij Eva Solo vind je ook verschillende producten om koffie mee te zetten en waarin je de koffie kan bewaren en om mee te nemen. Met andere woorden kan jij je dag niet goed beginnen zonder koffie dan kom je even kijken naar het assortiment van Eva Solo.

Espresso van Eva Solo

Zin in een heerlijke Espresso bekijk dan eens de koffiecollectie van Eva Solo. Hier vindt je stijlvolle en kleurrijke espressokopjes van porselein. De handvaatjes van de kopjes zijn voorzien van siliconen waardoor je nooit je vingers brandt aan een kopje hete espresso. Hetzelfde geldt ook voor de bijpassende kopjes die je krijgt voor de Latte Macchiato.

Zo zie je dat ook de koffieliefhebbers heel goed kunnen slagen voor een uitgebreide koffie set dat heel mooi is maar ook heel functioneel en praktisch.

Previous articleSvensk Forfatter Skræmmer os Med Manér
Next articleTanker om Forfatteren Bag Det Gyldne Bur